Jeugd Eerste Hulp

EHBO Nederland heeft een commissie die in het leven is geroepen om de belangen van de Jeugd Eerste Hulp te behartigen. De aanvragen en administratie van de Jeugd EHBO verlopen via het landelijk bureau van EHBO Nederland.

De formulieren waarmee u de AANMELDING CURSUS EN EXAMEN JEUGD EERSTE HULP kunt aan vragen (J1) én het formulier VERSLAG EXAMEN JEUGD EERSTE HULP (J2) kunt u nu via deze site downloaden.

We hebben een instructie gemaakt die beschrijft op welke manier u de formulieren kunt downloaden en invullen. Het formulier is een PDF bestand met tekst invulvelden. U vindt de instructie hier.

Formulier J1 kunt u invullen en verzenden naar het Bureau van EHBO Nederland om de cursus aan te melden.

Formulier J2 moet u printen, na het examen invullen en door de examinator en de organisatie (secretaris of coördinator) van de betreffende vereniging/organisatie laten ondertekenen en spoedig mogelijk na het examen opsturen/mailen naar het Bureau EHBO Nederland.

Een medewerker van de commissie Jeugd Eerste Hulp geeft formulier J1 een volgnummer. Bij het verzenden van de certificaten en de liniaaltjes, geeft deze ook het volgnummer door, met het verzoek om dit nummer over te nemen op formulier J2.

Nadat formulier J2 na het examen volledig is ingevuld en ondertekend, kunt u dit per post opsturen naar ons Landelijk Bureau:

Bureau EHBO Nederland Commissie Jeugd Eerste Hulp

Secretaris EHBO Nederland ’s Heerebergstraat 19b, 2871 WB Schoonhoven

Of u scant het formulier en verzendt het per email naar: jeugdehbo@ehbonederland.nl

Voor de geslaagde Jeugd Eerste Hulp verleners is een certificaat te downloaden. Daarnaast kunnen tegen kostprijs speciaal voor de Jeugd Eerste Hulp ontworpen liniaaltjes besteld worden met daarop een vergrootglas en daarop gedrukt de 5 belangrijke punten Eerste Hulp bij het Bureau EHBO Nederland.

De cursus Jeugd Eerste Hulp mag door een gediplomeerde Eerste Hulpverlener worden gedoseerd.

Certificaat Jeugd EHBO van EHBO Nederland

Het certificaat Jeugd Eerste Hulp dat EHBO Nederland uitgeeft is te downloaden via de leden login pagina van deze website.

Scholen en andere organisaties die gebruik maken van onze module krijgen het certificaat via de e-mail.